Restoran Bušić Ljig Svečana sala

Proširena svecana sala sa oko 600 mesta

Restoran Bušić se nalazi na 80-om km na Ibarskoj magistrali idući od Beograda prema Čačku. Kada je restoran nastajao vlasnici su odlučili da osnovni koncept bude stvaranje osećaja gostoprimstva i dobro došlice sa jedne i prefinjenog užuvanja u hrani sa druge strane. Sa ukusom urađen u prijatnim bojama, svetao, lokal je savršen za proslavu svih Vaših svečanosti. Od 2015. godine objekat je proširen na kapacitet od oko 600 mesta
Ukoliko želite da proslavite najsrećnije trenutke u našem restoranu trudićemo se oko najsitnijih detalja. Restoran nudi kompletnu organizaciju vašeg slavlja i iznajmljivanje samog prostora.
Pod organizacijom celokupnog slavlja podrazumevamo:

  1. Širok asortiman hrane i pića

  2. Dekoracija restorana

  3. Muzika restorana

U ponudi su bogato predjelo, teleća čorba ili supa, sarma ili kupus u zemljanim posudama, pečenje (praseće i jagnjeće), roštilj, neograničeno piće.
Sve od navedenih stavki možete menjati i kombinovati u zavisnosti od Vaših potreba.
Osnovna varijanta koja podrazumeva hranu i piće (neograničeno) košta VEĆ OD 10€ po osobi.
Dekoracija restorana podrazumeva navlake na stolicama sa mašnama, dekoraciju prvog čela cvetna i voćna  deoracija. U ponudi imamo nekoliko mogućnosti. Stvar je u Vašem izboru.
Ukoliko se odlučite za proslavu svečanosti u „Restoranu Bušić“ dobijate na poklon muziku koja podrazumeva kompletan orkestar GRATIS.
Ukoliko se odlučite samo za iznajmljivanje prostora nudimo Vam dve varijante.Sa dekoracijom i muzikom ili samo iznajmljivanje prostora. Profesionalna usluga i ljubazno osoblje dočekaće Vas u svakoj od navedenih ponuda. Restoran ima svoj parking servis. Restoran je klimatizovan I opremljen video nadzorom.

TOP